Om oss

Välkommen till brickfilmsfestivalen.se – din ultimata destination för allt om LEGO-filmer, festivaler och andra leksaker! Vi brinner för att dela vår passion för LEGO och kreativt filmskapande med världen och skapa en gemenskap för alla som uppskattar LEGO’s magi och fantasi.

Vår Vision

Vår vision är att inspirera och stödja LEGO-entusiaster genom att erbjuda en plattform där de kan lära sig, dela och njuta av LEGO-filmer. Vi arrangerar festivaler, ger tekniska tips och erbjuder inspiration för både nybörjare och erfarna filmskapare.

Träffa Teamet

Maria Svensson

Maria är en av grundarna av brickfilmsfestivalen.se och en passionerad LEGO-byggare och filmskapare. Med en bakgrund inom animation och en kärlek till LEGO, leder hon kreativa workshops och skriver engagerande artiklar om LEGO-filmskapande. När hon inte skapar med LEGO, älskar hon att resa och upptäcka nya inspirationskällor.

Johan Eriksson

Johan, medgrundare och teknikguru, ansvarar för den tekniska sidan av sajten och ser till att allt fungerar smidigt. Han är också en erfaren filmskapare och delar gärna med sig av sina expertkunskaper inom animation och specialeffekter. Han älskar att utmana sig själv med komplexa LEGO-projekt och att inspirera andra att göra detsamma.

Tillsammans strävar Maria och Johan efter att göra brickfilmsfestivalen.se till Sveriges bästa online-plats för LEGO-filmer och kreativa festivaler. Tack för att du besöker oss och deltar i vår härliga LEGO-värld!